Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز: از شهر مقدس مشهد خبر می رسد که کنسرت‌ها در این شهر در حال برگزاری است و غائله عدم اجازه برگزاری کنسرت‌ها که روزگاری اسباب بازی سیاسی برخی گروه‎های خاص بود، رفع شده است. سوال اساسی با برگزاری این کنسرت‌ها این است که اگر این برنامه‌ها امروز به راحتی برگزار می شود، در گذشته چه مشکلاتی بوده که سبب جار و جنجال سیاسی و توقف این برنامه‌ها می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چرا امروز کنسرت‌ها به راحتی انجام  می‌شود و دیروز این موضوع امکان پذیر نبود. درواقع اعطای مجوز برگزاری این برنامه‌ها بر عهده چه کسانی است؟ چه کسی به راحتی امروز مجوز برگزاری کنسرت‌هایی که دیروز با مشکلات بسیاری لغو می شد را داده است؟ همانقدر که پاسخ این سئوالات مبهم است، نکات عجیب و غریبی هم به ذهن انسان درباره آن خطور می کند.
دوقطبی تهران مشهد که به سبب حضور یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری دوازدهم و همچنین  پیروزی اصولگرایان در انتخابات مجلس شورای اسلامی روزگاری داغ شده بود اینک تا اندازه ای فروکش کرده است. هر چند اصلاح طلبان با هر بهانه ای می خواهند آنرا زنده کنند تا منافع خود را از این دوقطبی کاذب کسب کنند.

موضوع کنسرت‌ها اما هنوز جالب توجه است. بسیاری مطرح می کردند که داغ شدن موضوع کنسرت‌ها در مشهد حربه ای برای انحراف افکارعمومی از واقعیت جامعه یعنی مسائل و مشکلات اقتصادی و وعده های برجامی بوده است اما حالا که انتخابات ریاست جمهوری تمام شده و مسائل و مشکلات کشور در حوزه ‌های مختلف افزایش یافته است شاهد برگزاری کنسرت‌ها هستیم، کنسرت‌هایی که شاید خود راهکاری باشد برای فراموشی این اوضاع و احوال بد.

اما آنقدر حال اقتصاد این روزها بد شده که حتی برخی خواننده‌ها هم تن به لغو کنسرت خود و غرامت و جریمه می دهند تا کمی با مردم همدردی کنند البته شاید هم لغو این گونه کنسرت‌ها با اوضاع بد اقتصادی مردم در سبد فرهنگی و تفریحی آنان دیگر قرار ندارد، مرتبط باشد.

 در همین راستا، «سيروان خسروی»، خوانند مطرح پاپ در يک اقدام جالب و متفاوت، 12 سانس کنسرتش را به دليل وضعيت بد معيشتی جامعه کنسل کرد و مجبور به پرداخت غرامت 150 ميليوني شد.

این خواننده در اینستاگرامش نوشت: « وقتى ميبينم كه كمر مردم زير بار مشكلات شكسته شده و من هم مثل تمام جامعه شرايط روحى نابسامانى دارم، وقتى ميبينم كه تمام كسب و كارها تعطيل شده و نان آورِ خانواده چيزى جز شرمندگى به خونه ش نميبره ، من هم كنسرت تهران رو لغو و علاوه بر از دست دادن سود ١٢ سانس كنسرت، ١٥٠ ميليون تومان خسارت كنسلىِ اجرا به سالن پرداخت ميكنم، ولى شرفم رو به منافع شخصى خودم نميفروشم.»

اینکه اولویت اصلی کشور در مسائل مختلف چه چیز می باشد همواره از سوالات کلیدی برای رفع آسیب‌های مهم و پیشرفت کشور است اما به نظر می‌رسد برخی از تکنسین‌های جنگ روانی که به دولت نزدیک هستند برای تغییر اولویت های افکارعمومی و حتی تولید اولویت های کاذب دست به کار شده‌اند که بیش از همه دود این ماجرا به چشم مردم می رود. موضوع لغو کنسرت‌ها، به ورزشگاه رفتن زنان، ماجرای سپنتا که خلاء قانونی آن رفع شد، بازجویی از دخترک اینستاگرامی و ... همه و همه خبرسازی‌هایی برای انحراف افکارعمومی از اصل ماجرای اتفاقاتی است که در کشور می افتد. البته این حربه ساده‌ای است که افکارعمومی از مشکلات منحرف و به آنان اولویت‌های دیگری را القا می‌شود اما افکارعمومی نیز بایستی سواد رسانه‌ای خود را بالا ببرد که دچار این فریب‌های نخ نما شده نشود.

هر چند که برخی از مسئولان نیز بایستی نسبت به صحبت‌هایی که در جامعه می کنند و نگرش و شرایط امروز جامعه و همچنین نوع و جنس حرفی که امروز می‌زنند مراقبت‌های جدی کنند تا سخنانشان مورد سوء استفاده گروه‌های سیاسی منفعت طلب قرار نگیرد. به هر جهت افکارعمومی و رسانه‌ها هر چقدر بیشتر به مسائل واقعی جامعه بپردازند بیشتر در جهت رشد و اعتلای خود گام بر می دارند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج ناهماهنگی در ایران؛ چرا ناگهان پنج کنسرت لغو شد؟

رویداد «ایران اکسپو» از امروز ۸ اردیبهشت‌ آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت میزبان بیش از ۲۰۰۰ نفر از ۸۰ کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی خواهد بود. در همین راستا اما نهادهای ذی‌صلاح دستور لغو کنسرت‌های موسیقی که قرار بود از ۶ تا ۱۲ اردیبهشت در دو سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی و اسپیناس پالاس برگزار شوند را صادر کرده‌اند و بدین ترتیب برگزاری این کنسرت‌ها به تاریخ دیگری موکول شده‌ است.

کنسرت‌هایی که لغو شده‌اند شامل کنسرت‌های مهدی احمدوند پنجشنبه ۶ اردیبهشت، فرزاد فرزین جمعه ۷ اردیبهشت (اسپیناس پالاس)، معین زندی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، امید حاجیلی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت، کنسرت گرشا رضایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت می‌شوند؛ البته اجرای ناصر زینلی که قرار بود چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در اسپیناس پالاس برگزار شود، هنوز در وضعیت بلیت‌فروشی قرار دارد و مشخص نیست که برگزاری آن لغو می‌شود یا خیر!

به گزارش ایسنا، زمانی که خبر لغو یک کنسرت موسیقی منتشر می‌شود، شاید اولین مقوله‌ای که به ذهن متبادر شود بحث احترام به مخاطب است؛ زیرا زمانی که یک هنرمند یا گروه موسیقی خبر برگزاری کنسرت خود را اعلام می‌کند، طرفداران او برای حضور در کنسرت برنامه‌ریزی و هزینه می‌کنند. گاه این برنامه‌ریزی‌ها برای حضور در یک کنسرت وقت و هزینه زیادی را می‌طلبد؛ چراکه به هر حال مخاطب باید چند ساعتی را برای حضور در یک کنسرت در نظر بگیرد و خرید بلیت‌ها حتی برای یک نفر هم هزینه سنگینی به همراه دارد.

با این وجود بارها شاهد بوده‌ایم که کنسرت‌های موسیقی پس از بلیت‌فروشی و در حالی که در چند قدمی برگزاری بوده‌اند، لغو شده‌اند؛ گویی که وقت و پول مردم هیچ ارزشی نداشته باشد.

برگزاری «ایران‌اکسپو» نیز رویدادی نیست که همین هفته پیش برای برگزاری آن تصمیم گرفته شده باشد که بخواهند کمتر از یک هفته مانده به برگزاری، کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه را لغو کنند. درحقیقت زمانی که قرار است بیش از ۲هزار نفر آن هم از ۸۰ کشور جهان در یک رویداد شرکت کنند، برگزارکنندگان باید همه جوانب از محل اقامت این افراد تا ایجاد ترافیک در محل برگزاری و اطراف آن را در نظر بگیرند که نخواهند دقیقه ۹۰ پول و زمان مردم را به هیچ بشمارند و به راحتی و بدون اینکه گویا اهمیتی داشته باشد، ۵ کنسرت را لغو کنند!

اما این در حالی است که کنسرت ناصر زینلی که قرار است ۱۲ اردیبهشت برگزار شود، در حال بلیت‌فروشی است؛ اگرچه که این روز مصادف است با روز آخر «ایران اکسپو» و از آنجایی که هتل اسپیناس در محدوده برگزاری این رویداد قرار دارد و احتمالا محل اقامت تعدادی از میهمانان باشد، با هجوم مخاطبان کنسرت به سالن و با وجود فعال بودن اکسپو، ترافیک سنگینی در آن محدوده ایجاد خواهد شد. از طرفی مشخص نیست که چرا وقتی که اعلام شده تمامی کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه تا روز ۱۲ اردیبهشت باید لغو شوند، چرا این کنسرت هنوز بلیت‌فروشی می‌کند؟!

دیگر خبرها

  • ماجرای لغو ۵ کنسرت در تهران
  • صعود مدعیان به مرحله نیمه نهایی رقابت‌های تنیس ساحلی
  • لیگ قهرمانان آسیا لغو شد!
  • اوج ناهماهنگی در ایران؛ چرا ناگهان پنج کنسرت لغو شد؟
  • انصراف گیتی‌پسند از لیگ فوتسال با لغو جام باشگاه‌های آسیا
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • برگزاری روز نخست رقابت‌های بین المللی تنیس ساحلی
  • اکسپو کنسرت‌ها را لغو کرد